ایران دارونت، داروخانه آنلاین

آرشیو محصولات

کمربند طبی

کمر به دلیل تحمل وزن قسمت فوقانی (تنه) و واقع بودن در مرکز بدن، بسیار آسیب پذیر می باشد. گاهی کمربند طبی می‌تواند یک عنصر موثر در یک برنامه جامع درمانی و توانبخشی برای برخی از آسیب ها و بیماری‌های کمر یا ستون فقرات مانند سل ستون فقرات، تنگی کانال نخاعی و سرخوردگی مهره ای باشد، همچنین می‌تواند پشتیبان خوبی برای ستون فقرات و تسریع روند بهبودی پس از جراحی کمر و کاهش دهنده ی دردهای کمری باشد.

 کمربند طبی چیست؟ انواع آن کدام اند؟


کمربند طبی از تجهیزات پزشکی و نوع خاصی از کمربند است که کل ناحیه کمر را پوشش می دهد. در دو نوع سخت (آتل دار) و نرم (با آتل های انعطاف پذیر) موجود است. نوع نرم آن برای گرم کردن کمر، پهلو ها و کلیه ها مناسب است که در مواقع کشیدگی خفیف نیز به تسکین درد کمک می کند. نوع سخت این کمربندها بیشتر برای کمردرد ناشی از عمل جراحی، التهاب استخوان و غضروف، پوکی استخوان، کشیدگی شدید عضلات و لیگامان ها و فتق دیسک بین مهره ای استفاده می شود. کمربند های قرقره ای نیز از انواع آتل دار نرم و راحت می باشند که وجود قرقره در پشت آن، این امکان را به شما می‌ دهد تا کمربند را تا حدی‌ که می ‌خواهید سفت کنید.

 کرست طبی کمر چیست؟


وسیله ای مناسب جهت حمایت و حفظ مهره های کمری در وضعیت مطلوب می باشد که برای انواع کمردرد به تشخیص پزشک معالج قابل استفاده است. در بعضی از شکستگی های پایدار مهره های کمری، پوکی شدید استخوان، گرفتگی و کشیدگی عضلات و لیگامان ها، افزایش و کاهش قوس طبیعی ستون فقرات کمری و سُر خوردگی خفیف مهره ها نیز به تکمیل فرایند درمان و تسکین و کاهش درد کمک می کند.

تذکر! استفاده از کرست های کمری فقط در صورت تشخیص بیماری و تجویز پزشک می تواند مفید باشد.

مزایای استفاده از کمربند های طبی


تنظیم (افزایش یا کاهش) قوس طبیعی ستون فقرات کمری در صورتی که به شکل صحیح و با دستور پزشک استفاده شود و کمک به کاهش دردهای خفیف یا شدید ناحیه کمری از مزایای کلی کمربند طبی می باشد.

 استفاده از کمربند طبی معمولا برای چه بیمارانی مفید است؟


در همین ابتدا بگویم که در صورت استفاده خودسرانه، اگر به شکل مکرر و بیش از 4 روز از کمربند طبی استفاده کنید نه تنها به کاهش درد شما کمک نخواهد کرد بلکه باعث ضعف عضلات نیز می شود. در این شرایط فشار مستقیما روی دیسک های بین مهره ای وارد می گردد و موجب افزایش درد کمر شما خواهد شد. 
این کمربند ها مناسب برای بیمارانی است که دچار آسیب دیدگی حاد در ناحیه کمر شده اند زیرا در این حالت، ستون مهره ها نباید هیچگونه حرکتی کند. دسته ای از بیماران که دچار سُرخوردگی های مهره ای و پوکی استخوان یا شکستگی های ناشی از پوکی استخوان شده اند نیز طبق صلاحدید پزشک معالج مجاز به استفاده از این کمربند ها می باشند. 

نکات مهم هنگام خرید کمربند طبی


کمربند طبی باید دقیقا سایز کمر شما باشد. طبق آناتومی ستون فقرات طراحی شده باشد و نباید آتل های آن موجب عدم راحتی ستون مهره ها شود. نوع کمربند باید مناسب با مشکلی  که دارید باشد؛ فرضا اگر کمردرد خفیف دارید نباید از کمربندطبی سخت استفاده نمایید؛ چرا که با محدود کردن بیش از حد حرکات مهره های کمر ممکن است موجب خشکی کمر و درد شدید تری شود.
 

نمایش اطلاعات بیشتر...
حساب کاربری
یا
یا