ایران دارونت، داروخانه آنلاین

10 عادت رایج که ممکن است به کلیه های شما آسیب برساند

10 عادت رایج که ممکن است به کلیه های شما آسیب برساند

 برای خلاص شدن از شر این رفتارهای مضر هرگز دیر نیست. در این مقاله ده عادت رایج در بین مردم را بررسی می کنیم و از آنها مراقبت می کنیم ، که باید به خوبی از آنها آگاهی داشته باشید و بر روی کلیه های شما تأثیر مخربی می گذارد.

  1. استفاده بیش از حد از مسکن ها

داروهای ضد درد ، مانند داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAID) ممکن است سردرد و درد را تسکین دهند ، اما همچنین می توانند به کلیه ها آسیب برسانند ، به ویژه اگر شخصی که آنها را مصرف می کند قبلاً بیماری کلیوی داشته باشد. پزشکان به شما توصیه می کنند مصرف NSAID ها را کاهش دهید و اطمینان حاصل کنید که از دوز توصیه شده بیشتر نشوید. برای اینکه به کلیه های شما آسیب نرساند.

  1. استفاده بیش از حد نمک

یک رژیم غذایی غنی از نمک سرشار از سدیم است ، که می تواند فشار خون را افزایش دهد و در نتیجه به کلیه ها آسیب برساند. پزشکان توصیه می کنند غذای خود را به جای نمک با گیاهان و ادویه جات طعم دار کنید. با گذشت زمان ، حذف نمک اضافی (سدیم) از مواد غذایی آسان تر خواهد شد.

  1. خوردن بیش از حد غذاهای فرآوری شده

غذاهای فرآوری شده منبع عالی و مهمی از سدیم و فسفر هستند. همانطور که مشخص است ، بسیاری از افرادی که از بیماری کلیوی رنج می برند نیاز به محدود کردن سدیم و فسفر در رژیم های غذایی دارند.

برخی مطالعات نشان داده است که مصرف زیاد فسفر   در غذاهای فرآوری شده   توسط افراد مبتلا به بیماری کلیوی ممکن است برای کلیه ها و استخوان ها مضر باشد. ما توصیه می کنیم برای بهبود عادت های غذایی سالم سعی کنید

  1. عدم نوشیدن آب کافی

نوشیدن آب به مقدار مناسب (نسبتاً زیاد) به کلیه ها کمک می کند تا سدیم و سموم را از بدن خارج کنند. همچنین یکی از بهترین راه ها برای جلوگیری از سنگ دردناک کلیه است. شاید افراد مبتلا به مشکلات کلیوی یا نارسایی کلیه نیاز به محدود کردن مصرف مایعات داشته باشند ، اما برای بیشتر افراد ، نوشیدن 1.5 تا 2 لیتر آب در روز به عنوان یک هدف سلامتی تبدیل می شود.

  1. کمبود خواب

استراحت شبانه خوب برای بدن و سلامت کلی شما  و همچنین برای کلیه ها بسیار مهم است. عملکرد کلیه توسط چرخه خواب و بیداری تنظیم می شود که به هماهنگی کار کلیه ها در طی 24 ساعت کمک می کند. ما به شما توصیه می کنیم که یک خواب خوب داشته باشید و چرخه خواب و بیداری خود را در طول شبانه روز تنظیم کنید. برای اینکه به کلیه های شما آسیب نرساند

  1. زیاد گوشت خوردن

پروتئین حیوانی مقادیر زیادی اسید در خون ایجاد می کند که برای کلیه ها مضر است و باعث اسیدوز می شود  .پروتئین حیوانی مقادیر زیادی اسید در خون تولید می کند که می تواند برای کلیه ها مضر باشد و باعث اسیدوز شود ، وضعیتی که کلیه ها قادر به خلاص شدن از شر اسید به سرعت کافی نیستند.

 پروتئین برای رشد ، نگهداری و ترمیم تمام قسمت های بدن لازم است اما رژیم غذایی شما باید از نظر میوه و سبزیجات کاملاً متعادل باشد.

  1. خوردن غذاهای پر قند

شکر دارای معایب متعددی است ، از جمله اینکه در چاقی موثر است ، که به نوبه خود خطر ابتلا به فشار خون بالا و دیابت را افزایش می دهد ، که دو دلیل اصلی بیماری کلیوی هستند. علاوه بر شیرینی ، غالباً قند به غذاها و نوشیدنی هایی اضافه می شود که شاید آنها را "شیرین" ندانید.

ما توصیه می کنیم از ادویه های صبحانه ، غلات و نان سفید که همه منابع پنهان شکر فرآوری شده هستند ، خودداری کنید. هنگام خرید کالاهای از پیش بسته بندی شده به مواد تشکیل دهنده آن توجه کنید تا از افزودن قند در رژیم غذایی خود جلوگیری کنید.

  1. سیگار کشیدن

مطمئناً سیگار کشیدن برای ریه ها یا قلب شما مفید نیست. اما آیا می دانید سیگار کشیدن نیز ممکن است برای کلیه شما مفید نباشد؟ افراد سیگاری بیشتر در معرض پروتئین در ادرار هستند - که نشانه آسیب کلیه است.

  1. نوشیدن الکل

مشخص شده است که نوشیدن الکل خطر ابتلا به CKD را دو برابر می کند. همچنین ، کسانی که الکل مصرف می کنند و همچنین سیگار می کشند در معرض خطر ابتلا به مشکلات کلیوی قرار دارند. علاوه بر این ، افراد سیگاری و کسانی که الکل می نوشند پنج برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری یا کسانی که الکل مصرف نمی کنند در معرض خطر بیماری مزمن کلیه قرار دارند.

  1. نشستن و تکان نخوردن

پزشکان اکنون نشستن به مدت طولانی را با پیشرفت بیماری کلیه مرتبط می دانند. اگرچه محققان هنوز نمی دانند چرا؟ الف یا چگونه؟ نشستن بیش از حد یا فعالیت بدنی به طور مستقیم بر سلامت کلیه تأثیر می گذارد. شناخته شده است که افزایش فعالیت بدنی با افزایش فشار خون و متابولیسم گلوکز همراه است ، که هر دو عامل مهمی در سلامت کلیه هستند.

* هدف این مقاله کمک به جلوگیری از بیماری کلیه است. اگر به شما گفته شده است كه پتاسیم یا فسفر را محدود كنید یا در آستانه دیالیز هستید (خدای ناكرده) ، فقط نیازهای غذایی خود را با یك متخصص تغذیه یا نفرولوژیك در میان بگذارید و به عادات غذایی ناسالم روزانه خود توجه كنید.

 

False 162

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

حساب کاربری
یا
یا